maanantai 26. toukokuuta 2014

Ralli-leninki :)



Tämä on vanha mekko, ensimmäisiä mitä tämän tyylisiä tein, vyö olkaimina :)
Sen verran on tullut käytyä hameita nyt läpi, että vihdoinkin on saanut tilaa uusille ideoille ja vanhat aarteet löytävät tiensä käyttöön asti :)

Minnihiiri-kengät ovat ihana kirppis-löytö :)

4 kommenttia:

  1. Ooh, miten söpöt kengät ja tosi kaunis mekko! :) Ihanasti sopii ruudut ja punainen yhteen, mutta minulle tulee enemmän mieleen jotenkin Liisa ihmemaassa, ne punaisen kuningattaren kortit kuin ralli. Tosi suloinen <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos <3
    Reissuillani olen kyllä niin monesti kuin Liisa Ihmemaassa, että se sopii kyllä oikein hyvin :)

    VastaaPoista
  3. Saanko udella, onko sinulla jokin kaava näihin ihanuuksiin mitä olet tehnyt? Tyttäreni kun pitäisi kellohameita, mutta niin turkasen kalliita ostaa. Omaan kuitenkin jonkinmoiset ompelutaidot, että jos viitseliäisyyttä olis niin voisin kokeilla itse ommella :)

    VastaaPoista
  4. Itse pelkkä hamehan on helppo tehdä, taittaa kankaan kaksinkerroin ja sitten vielä kaksinkerroin ja esim. mittaamalla ja nuppineuloilla tai vaikka jo leikattua hametta kaavana käyttäen kulmasta leikkaa pyöreään muotoon niin vyötärön kohdan kuin helmankin ja sitten vain ompelemaan ;)
    Oliko riittävän epäselvästi :D

    Nuo yläosat onkin sitten omalle kärsivällisyydelle toinen juttu, ja silloin kun teen mekon, niin ompelija-äitini onneksi auttaa, kun nimenomaan kaavoitus ei ole minun juttuni, ideointi kyllä on :)

    Kiitos kommentistasi, jäi hautumaan idea, jos joskus tekisin blogiin jonkinlaisia ohjeita näistä, mitä tulee tehtyä ;)

    VastaaPoista